Priser pr. 1. januar 2024

Det er gratis for gruppe 1 patienter bosiddende i Region Hovedstaden at blive undersøgt på Røntgenklinikken. Røntgenklinikkens priser gælder således kun for patienter udenfor Region hovedstaden og øvrige selvbetalere.

Sygesikringsgruppe 1 med bopæl i Region Hovedstaden:
Undersøgelser er gratis, dvs. at sygesikringen betaler hele udgiften, under forudsætning af, at der foreligger en henvisning fra praktiserende læge eller speciallæge. Undersøgelser til helbredsattest og til visumansøgninger skal man dog selv betale, selvom man bor i Region Hovedstaden.

Sygesikringsgruppe 2 med bopæl i Region Hovedstaden:
Man betaler selv en del af udgiften, den øvrige del af betalingen afregner klinikken direkte med sygesikringen. Der skal foreligge lægehenvisning. Betaling via Dankort eller kontant i forbindelse med undersøgelsen.

Medlemmer af Sygeforsikringen Danmark af kan modtage tilskud efter gældende regler.
Patienter med helbredsforsikringer skal have lægehenvisning og have truffet aftale om betaling med forsikringsselskabet inden undersøgelsen.

Øvrige patienter regnes som privatpatienter og betaler udgiften selv. Til røntgenundersøgelser skal der foreligge lægehenvisning.

Betaling: Kontant på beløbet eller med VISA/Dankort. Kreditkort modtages ikke.

Medlemmer af Sygeforsikringen Danmark kan modtage tilskud efter gældende regler.

Kontakt os i dag

*gælder for patienter med bopæl i Region Hovedstaden.
NB! Ved flere undersøgelser på samme tidspunkt betales fuld pris for den dyreste undersøgelse og ½ pris af de øvrige undersøgelser.
Ved kontrastundersøgelser og ultralydsscanninger betales dog fuld pris for alle undersøgelser.

** Studerende får rabat på 200 kr. mod fremvisning af studiekort.